PrezentacijaGutsy

Iz projekta Ubuntu-RS Wiki
Idi na: navigacija, pretraga
(Новине су: појашњења)
(О Убунту локалном тиму)
Linija 89: Linija 89:
 
*а наравно могућност међусобног упознавања и дружења нам је посебно битна и драга
 
*а наравно могућност међусобног упознавања и дружења нам је посебно битна и драга
  
Наш локални тим је основан у мају 2005. године. Од 26. јуна 2007. године постали смо званични Убунту локални тим. Поред разних акција на популаризацији овог оперативног система, посебно смо поносни на ShareIt акцију, којом помажемо међусобно дељење и размену Убунту-а дискова.
+
Наш локални тим је основан у мају 2005. године. Од 26. јуна 2007. године постали смо званични Убунту локални тим. Тим чини екипа младих људи, који своје знање и ентузијазам посвећују управо Вама. Поред разних акција на популаризацији овог оперативног система, посебно смо поносни на ShareIt акцију, којом помажемо међусобно дељење и размену Убунту-а дискова.
 +
 
 +
Један од битнијих момената је и одржавање предавања о ФСН-у и Убунту-у широм Србије. На Ubuntu Install Show, одржаном у марту 2007. године, приказали смо инсталацију Убунту-а, одржана је трибина на тему "ГНУ/Линукс и слободан софтвер", као и јавни састанак Убунту локалног тима.
 +
 
 +
Наша жеља је да константним контактима са корисницима популаризујемо овај оперативни систем и помогнемо им у њиховом свакодневном раду и дружењу са Убунту-ом. Најновије вести и обавештења можете пратити на www.ubuntu-rs.org a очекујемо Вас на нашем форуму www.ubuntu-rs.org/forum, где ћемо Вас радо дочекати и помоћи у свим Вашим питањима. Посебно Вам препоручујемо наш Wiki (www.ubuntu-rs.org/wiki) где можете наћи већ проверна решења, савете и трикове за свакодневни рад.

Izmena od 2. oktobar 2007. u 13:05

Lični alati
Imenski prostori
Varijante
Akcije
Navigacija
alati
Linkovi